Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@22:20:42 GMT

جزییات پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراه‌ها اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۶۶۱

تین‌نیوز | 

خدمات پرداخت ضوابط و روش‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی در «آنی رو» اعلام شد و استعلام الکترونیکی بدهی و پرداخت عوارض آزادراهی به روش‌های مختلف ممکن شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، خدمات پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی با نام «آنی‌رو» از  28 اسفند سال گذشته توسط شرکت سامانه پرداخت‌های نوین در آزادراه‌های کشور در چهار آزادراه کشور افتتاح و بهره‌برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آزادراه‌های تحت پوشش خدمت آنی‌رو در مرحله اول و مبالغ عوارض هر قطعه از آزادراه را بر اساس آخرین ابلاغیه وزیر راه و شهرسازی در سال  ۱۳۹۷ دریافت می‌کند و به زودی سایر آزادراه‌های کشور نیز تحت پوشش خدمت آنی‌رو خواهند آمد.

بر اساس این گزارش نرخ قطعات مختلف چهار آزاد راه کشور  اعلام شد که به شرح زیر است.

ضوابط

در تمامی آزادراه‌های تحت‌پوشش خدمت آنی‌رو ضوابط زیر برقرار است:

·         مالک یا راننده خودرو باید قبل یا حین تردد از طریق یک از روش های پرداخت پیش‌بینی شده در خدمت آنی‌رو نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کند.

·          در صورت عدم پرداخت عوارض آزادراهی یا حین تردد، پیامک یادآوری به همراه لینک پرداخت توسط پلیس به مالک خودرو ارسال می شود. در صورت عدم پرداخت تا ۲۴ ساعت پس از تردد، مبلغ ۲۵۰ تومان به مبلغ عوارض آزادراهی افزوده شده برای بار دوم با پیامک به همراه لینک پرداخت به مالک خودرو اعلام و جهت پرداخت مبلغ عوارض به علاوه ۲۵۰ تومان یادآوری خواهد شد. در صورت عدم اقدام به پرداخت تا ۷۲ ساعت پس از پیامک دوم پیامک سوم از طریق پلیس ارسال می‌شود. در صورتی که مالک خودرو با هیچ کدام از این هشدار ها نسبت به پرداخت اقدام نکند، مراحل اعمال قانون اجرا می‌شود در این حالت مبلغ ۳۰ هزار تومان جریمه عدم پرداخت عوارض آزادراهی نیز به مبلغ فوق اضافه خواهد شد.

  «قابل ذکر است در خصوص تردد های مربوط به ایام نوروزی استثناً تا ۲۴ فروردین ماه مهلت پرداخت در نظر گرفته شده است»

     عوارض آزادراهی یک دین ماندگار است در صورتی که نسبت به پرداخت آن اقدام نشود این دین در پرونده مالک باقی خواهد ماند و در هر زمان آینده در گلوگاه‌های قانونی مانند زمان‌های نقل و انتقال خودرو از وی دریافت خواهد شد.

       در تمام روش‌های پرداخت و ورود اطلاعات صحیح بر عهده کاربر است و در صورت اشتباه وارد کردن مشخصات عواقب بعدی متوجه مالک خودرو خواهد بود.

روش های استعلام بدهی و پرداخت

۱) اپلیکیشن های موبایل

اپلیکیشن تاپ (استعلام بدهی و پرداخت)

اپلیکیشن تاپ از نشانی اینترنتی www.top.ir قابل دانلود است این برنامه پس از نصب علاوه بر امکان استعلام بدهی و پرداخت عوارض آزادراهی سایر امکانات پرداخت از جمله انتقال وجه خرید بلیت هواپیما و غیره را در اختیار کاربر‌های خود قرار می‌دهد. این روش برای افرادی که گوشی تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید در اختیار داشته باشند مناسب است

اپلیکیشن کی‌پاد (استعلام بدهی و پرداخت)

اپلیکیشن کی‌پاد از نشانی اینترنتی www.kipaad.ir  قابل دانلود است این برنامه نیز پس از نصب علاوه بر امکان استعلام بدهی و پرداخت عوارض آزادراه‌ها خدمات متنوع دیگری را در اختیار کاربر‌های خود قرار داده است این روش برای افرادی که گوشی تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید یا ios در اختیار داشته باشند مناسب است.

اپلیکیشن اتول یار (پرداخت)

اپلیکیشن اتول یار از نشانی اینترنتی www.stts.ir قابل دانلود است. پس از نصب اپلیکیشن اتول یار هزار تومان اعتبار هدیه نیز به کاربر ها ارائه می شود این روش برای افرادی که گوشی تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید در اختیار داشته باشند مناسب است.

اپلیکیشن دیجی پی

اپلیکیشن دیجی‌پی از نشانی اینترنتی www.mydigipay.com  قابل دانلود است.این اپلیکیشن نیز امکان پرداخت عوارض آزادراهی را فراهم کرده است. در این اپلیکیشن همچنین می‌توان کارت به کارت پول، شارژ، خرید بسته‌های اینترنتی و غیر را انجام داد این روش برای افرادی که گوشی تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید و یا ios در اختیار داشته باشند مناسب است.

۲) وب سایت اینترنتی

استعلام بدهی پرداخت عوارض آزادراهی از طریق وب سایت‌های اینترنتی روش دیگری است که در خدمت آنی‌رو پیش بینی شده است. برای این منظور کافی است به نشانی اینترنتی ‌www.nspay.ir مراجعه شود این وبسایت اختصا برای همین منظور ایجاد شده و روش‌هایی شامل موارد زیر را در اختیار کاربران خود قرار می دهد

استعلام بدهی و پرداخت آنلاین

پس از ثبت شماره تلفن همراه، کد ملی و پلاک خودرو، امکان استعلام بدهی و یا انتخاب مسیر و پرداخت آنلاین وجود دارد. پرداخت از طریق همه کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب امکان پذیر است.

برداشت مستقیم از حساب بانکی

روش برداشت مستقیم حساب بانکی (پیمان) روش نوینی در بانکداری کشور محسوب می شود. در این روش به کاربر اجازه برداشت از حساب خود را به وب سایت nspay می‌دهد  تا مدت یک سال پس از پیمان هر زمان که کاربر با پلاک ثبت شده در وب سایت از یکی از آزاد‌راه‌های کشور تردد کنند مبلغ عوارض به طور خودکار از حساب بانکی وی برداشت شده و به اطلاع وی رسانیده می‌شود. در حال حاضر استفاده از این روش برای افراد دارای حساب در یکی از بانک‌های ملت، اقتصاد نوین، انصار، شهر، ایران زمین، دی، و پست بانک ایران امکان‌پذیر است.

۳)پرداخت ایستگاهی

تنها روش پرداخت عوارضی آزادراه که نیازی به دسترسی اینترنت ندارد. مراجعه به یکی از مراکز رفاهی و یا مجتمع‌های خدماتی-رفاهی بین‌شهری است در این مکان‌ها افرادی آماده خدمت‌دهی جهت پرداخت دستگاه‌های کارت خوان بانک پاسارگاد مستقر می باشند.

۴)تگ

در این روش کاربر قبل از تردد نسبت به تهیه تگ بانک مسکن و نصب آن بر روی خودرو اقدام می کند. مبلغ عوارض پس از تردد خودرو از آزادراه به طور خودکار از مبلغ شارژ تگ کسر می شود.

لطفاً در صورت وجود هرگونه سوال ابهام یا مشکل احتمالی با گروه پشتیبانی خدمت آنی رو با  شما ۰۲۱۶۳۴۸۵۳۱ تماس بگیرید.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پوشش تلفن خودرو وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی حمل ونقل هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان امور مالیاتی، در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

کد خبر 6095074 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت