Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون ساخت و توسعه آزادراه‌ها گفت: به تازگی وزیر راه موافقت کرده است که تاکسی‌های حومه‌ای که در اطراف شهر‌ها تردد دارند، معافیت پرداخت عوارض آزادراهی داشته باشند، همچنین برای عبور‌های بیش از ۴۰ بار در ماه تخفیف ۲۰ درصدی داریم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حسین میر شفیعی، درباره آخرین جزئیات اجرای طرح پرداخت عوارض الکترونیک آزادراهی بدون توقف، اظهار داشت: تلاش کرده‌ایم ابزار‌های الکترونیکی مختلف برای همه نوع کاربر در بخش پرداخت الکترونیکی عوارض داشته باشیم تا کاربران با مشکل مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



‌معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل افزود: به هر حال سیستم پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی باید پوشش همگانی داشته باشد و افرادی هم که تلفن همراه هوشمند ندارند، دچار مشکل نشوند.

 تخفیف ۲۰ درصدی برای عبور‌های بیش از ۴۰ بار در ماه

وی بیان کرد: به تازگی مصوب شده است که خودرو‌هایی که ماهانه بیش از ۴۰ بار در یک مسیر آزادراهی تردد دارند، مشمول تخفیف ۲۰ درصدی عوارض آزادراهی می‌شوند.

‌معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل ادامه داد: عبور مکرر خودرو‌ها در سیستم ما ثبت می‌شود و زمانی که در ماه به ۴۰ عبور و یا بیشتر رسید، تخفیف ۲۰ درصدی عوارض آزادراهی برای آن‌ها اعمال می‌شود، این کاربران می‌توانند کیف پول الکترونیک خود را شارژ کنند و در صورت عبور بیش از ۴۰ بار در ماه، تخفیف‌های ۲۰ درصدی به حساب آن‌ها بر‌می‌گردد.

 معافیت پرداخت عوارض برای تاکسی‌ها در آزادراه‌های حومه‌ای

میرشفیع اظهار داشت: به تازگی وزیر راه و شهرسازی موافقت کرده است که تاکسی‌های حومه‌ای که در حومه و اطراف شهر‌ها هم تردد دارند، برای عبور از آزادراه‌های اطراف، معافیت پرداخت عوارض آزادراهی داشته باشند.

وی افزود: به عنوان مثال در شهر‌ی نظیر تهران که تاکسی‌ها در مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) هم تردد دارند و از آزادراه‌های تهران-قم و تهران ساوه عبور می‌کنند مشمول معافیت پرداخت عوارض می‌شوند.

 پلاک‌های ویژه و عمومی معافیت عوارض آزادراهی ندارند، اما فعلاً جریمه نمی‌شوند

‌معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل بیان کرد: تاکنون برای خودرو‌های دارای پلاک ویژه معافیت خاصی بابت پرداخت عوارضی وجود نداشته است و فعلاً‌عوارض آزادراهی همه پلاک‌ها غیر از پلاک‌های امدادی و تاکسی‌های حومه‌ای را شامل می‌شود‌

میرشفیع اظهار داشت: برای خودرو‌های پلاک‌های عمومی و پلاک‌های معلولان و جانبازان، هنوز تصمیم خاصی اتخاذ نشده است.

وی اضافه کرد: البته این پلاک‌ها در صورت عبور از آزادراه ثبت شده‌اند، اما هنوز با آن‌ها پیامک پرداخت نداده‌ایم تا موضوع پلاک آن‌ها هم در مورد پرداخت عوارض تعیین تکلیف شود.

 مهلت پرداخت عوارضی پس از عبور از آزادراه ۴۸ ساعت

‌معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل با بیان اینکه در حال حاضر مهلت پرداخت عوارض عبور از آزادراه، ۴۸ ساعت پس از هر عبور است، گفت: طبق روال اگر پس از ۴۸ ساعت مالکان خودرو‌ها عوارضی را پرداخت نکنند، خودرو باید جریمه شود، اما سعی می‌کنیم، در این حوزه همکاری داشته باشیم و مهلت بیشتری به مردم بدهیم.

 راه‌اندازی روشی جدید برای پرداخت عوارض آزادراهی

میرشفیع اظهار داشت: همچنین به تازگی یک روش پرداخت الکترونیکی بدون توقف هم اضافه کرده‌ایم که به زودی عملیاتی می‌شود، این روش در قالب کارت‌های پرداخت نظیر کارت‌های بانکی و البته تبلیغاتی است.

 هفت روش پرداخت الکترونیک عوارض آزاد‌راهی بدون توقف

به گزارش فارس، کاربر می‌تواند در مدل‌هایی نظیر نصب اپلیکیشن‌های مربوطه نظیر تاپ، اتول یار، کیپاد، دیجی‌پی، nspay یاپرنا، کسر مستقیم از حساب بانکی، کد دستوری #۸*۷۲۰*، خودپرداز، کارت‌خوان‌های نصب شده در مجتمع‌های خدماتی-رفاهی، پرداخت سازمانی و تگ‌های قبلی، عوارض آزادراهی را پرداخت کند.

استعلام بدهی عوارض آزادراهی هم از طریق کد دستوری #۸*۷۲۰* و هم از طریق ارسال پلاک به شماره ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ امکان‌پذیر است.

‌در مدل پرداخت عوارض به صورت اپلیکیشن، پس از نصب یکی از برنامه‌های مذکور بر روی گوشی تلفن همراه و انتخاب گزینه پرداخت عوارض آزادراهی، کاربر مراحل انتخاب مسیر آزادراهی مورد نظر و پرداخت را در برنامه طی می‌کند.

در مدل کسر مستقیم از حساب بانکی، با موافقت کاربر و دادن اجازه برداشت از حساب مبلغ عوارض در ازای هر بار تردد در آزادراه‌ها به صورت خودکار از حساب بانکی اعلام شده کسر و به مالک خودرو اطلاع رسانی می‌شود؛ در حال حاضر دارنده‌های حساب در بانک‌های ملت، سپه، اقتصاد نوین، انصار، شهر، ایران زمین، دی، پست بانک و سرمایه می‌توانند از این روش پرداخت استفاده کنند.

در روش پرداخت از طریق تگ، کاربر قبل از تردد نسبت به تهیه و نصب آن بر روی خودرو اقدام می‌کند و مبلغ عوارض به طور خودکار پس از عبور خودرو از آزاد‌راه، از مبلغ در کیف پول کسر می‌شود.

در مدل کد دستوری استعلام بدهی و یا پرداخت عوارض آزادراهی با گرفتن کد #۸*۷۲۰* توسط گوشی تلفن همراه به راحتی قابل انجام است.

در روش پرداخت از طریق خودپرداز، بدهی‌های معوق عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر کشور قابل پرداخت است، مالکان خودرو که پیامک حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کردند و یا از وب سایت https://www.nspay.ir/دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک‌های ملت، سامان، انصار و شهر نسبت به پرداخت اقدام کنند.

در مدل پرداخت از طریق کارت خوان، امکان پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان مستقر در پمپ‌بنزین‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی و توقفگاه‌های بین راهی در آزادراه‌های کشور فراهم شده است.

در مدل پرداخت سازمانی، شرکت‌ها و کسب و کار‌هایی که متولی تعدادی خودرو هستند می‌توانند از خدمات پرداخت گروهی برای مدیریت عوارض خودرو‌های تحت پوشش خود با مراجعه به سایت‌های https://www.nspay.ir/ و http://www.aaniro.com/ استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرداخت عوارض آزادراهی پرداخت الکترونیکی عوارض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد

ایسنا/البرز مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه احداث آزادراه تهران-شمال خسارت زیادی برای محیط زیست داشت، گفت: اگر درصدی از عوارض این آزادراه به محیط زیست تزریق شود می‌توان بخشی از این خسارت‌ها را جبران کرد.

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودروی خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد